De Vrouw met Duizend Gezichten

Lex Noteboom | WPG Studio's

  • Fictie
De Vrouw met Duizend Gezichten

07: Een man met een wit masker

Lees het boek ‘De man met duizend gezichten’ om dit verhaal van een andere kant te zien. Ga naar https://www.duizendgezichten.nlNu Doris weet wat er met Tim is gebeurd, probeert ze hem over te halen om zijn...

 

⚡ AI test

De AI bot heeft deze aflevering beluisterd en een samenvatting gemaakt. Let wel; foutjes zoals bij namen, komen regelmatig voor. 😅

Een verwarrend verhaal van leugens, misleiding en onthullingen

  • Een vrouw ontdekt dat haar partner betrokken is bij een aanslag en vreemdging, en vraagt zich af of hij ook heeft gelogen over zijn betrokkenheid bij opstandelingen.
  • Een man met een verslaving aan ketamine verliest de controle en raakt betrokken bij een rebelse groep die beschuldigd wordt van een terroristische aanslag.
  • Een persoon vertelt over een nare ervaring waarbij hij gefilmd werd zonder dat hij doorhad wat er gebeurde, en vraagt zich af of hij zijn verhaal mag publiceren.

Waarom dit ertoe doet: Dit verhaal toont aan hoe leugens en misleiding kunnen leiden tot verwoestende gevolgen voor individuen en de samenleving. Het benadrukt ook het belang van journalistiek en het delen van verhalen om de waarheid te achterhalen en gerechtigheid te zoeken.

De spreker vertelt over het boek "De Man met Duizend Gezichten", maar gaat al snel over naar haar relatie met Tim en zijn betrokkenheid bij een aanslag in Kasiqië. Na het doorspitten van zijn telefoonmermeldingen ontdekt ze dat hij vreemdging en waarschijnlijk de aanslag heeft gepleegd. Ze vraagt zich af hoe hij hiermee kan leven en of hij ook heeft gelogen over zijn betrokkenheid bij de opstandelingen. De spreker vertelt ook over een man die beschuldigd wordt van het plegen van een terroristische aanslag en zich verstopt, terwijl een journalist hem probeert te helpen. De man blijkt ook een journalist te zijn, maar de journalist wil hem niet meer spreken nadat hij erachter komt dat hij heeft gelogen. Verder vertelt de spreker over zijn verleden als avonturier en ontdekkingsreiziger, maar ook over zijn verslaving aan ketamine. Tot slot gaat het over een persoon die een nare ervaring heeft gehad waarbij twee mannen zijn appartement binnenkwamen en hem filmden. Hij wil graag journalist worden en vraagt of hij zijn verhaal mag publiceren. De spreker raadt aan om het boek "De Man met Duizend Gezichten" te lezen en benadrukt dat een vrouw in een rolstoel veel kan bereiken.

Nu luisteren