Een Podcast over Media

Alexander Klöpping & Ernst-Jan Pfauth

  • Tech News
  • News
  • Technology
Een Podcast over Media

Jonge Jaren #3 - Kunstenaar Sarah van Sonsbeeck gebruikt weerstand als motor

Ze was opgeleid als architect maar gaf daar binnen een jaar weer de brui aan en schreef zich tegen de adviezen van haar ouders en baas in voor de kunstacademie. Zonder voorbeelden om zich heen hield kunstenaar Sarah van Sonsbeeck voet bij stuk om te worden wat altijd een wens was geweest, maar waar ze nooit het vertrouwen in had. De geluidsoverlast van haar buren leidde tot haar afstudeerwerk. Sindsdien onderzoekt ze stilte. Met Ernst-jan praat ze over data-stilte, een anti-drone tent en hoe de weerstand van buitenaf juist zorgde voor minder twijfels. 'Mijn beste werken zijn eigenlijk allemaal mislukt.'


🎵 Oh en denk niet dat Alexander ons op zijn sabbatical links laat liggen, hij heeft zich bekommerd over de tijdelijke nieuwe tune van deze special. Hij schreef een opdracht uit voor een Americana-geïnspireerde tune bij Fiverr en dit is het resultaat. Zo is Alexander er toch een beetje bij.


🥕 Deze aflevering wordt gesponsord door BUNNI: de software voor ZZP’ers die niet kunnen boekhouden. BUNNI is nog in bèta, dus ze zoeken proefkonijnen. Iedereen die BUNNI nu uitprobeert, krijgt de eerste maand gratis én levenslang korting. Via bunni.nl/pom krijg je daarbovenop nog twee extra maanden cadeau, als je het na je proefmaand officieel maakt.


Shownotes

⛺️ Hier vind je het werk van Sarah

⭐️ Volg Sarah op Instagram

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Nu luisteren