Een Podcast over Media

Alexander Klöpping & Ernst-Jan Pfauth

  • Tech News
  • News
  • Technology
Een Podcast over Media

Jonge Jaren #5 - De geheime formule van alleskunner Wilfried de Jong

Theatermaker, meesterinterviewer, schrijver, columnist, jazz-kenner, programmamaker... Wilfried de Jong is het allemaal en ook nog eens op topniveau. Een carrière waar Ernst-Jan jaloers op is en dus probeert hij te achterhalen hoe Wilfried het allemaal flikt. In de kleedkamer van Het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam ontrafelt Ernst-Jan de formule De Jong terwijl de alleskunner vertelt over zijn twijfelachtige twintiger jaren, stoppen op het goede moment en een waanzinnig verhaal over hoe hij het leger ontsnapte.


💙 Als vriend van de show krijg je toegang tot exclusieve afleveringen, hoor je nooit meer reclame en ben je als eerste op de hoogte van ons binnenkort te verschijnen kansenspel en vriendenevenement! Word hier vriend voor 49 euro per jaar.


🥕 Deze aflevering wordt gesponsord door BUNNI: de software voor ZZP’ers die niet kunnen boekhouden. BUNNI is nog in bèta, dus ze zoeken proefkonijnen. Iedereen die BUNNI nu uitprobeert, krijgt de eerste maand gratis én levenslang korting. Via bunni.nl/pom krijg je daarbovenop nog twee extra maanden cadeau, als je het na je proefmaand officieel maakt.


Shownotes

👬 Het legendarische theaterduo Waardenberg en de Jong is weer terug in de theaters

📺 Aflevering van Brommer op Zee met dichter Alfred de Jong

🏍 Nico Haasbroek, oud-hoofdredacteur van RTV Rijnmond over het motorprogramma van Wilfried

📰 'Boekenprogramma Brommer op Zee trekt amper bekijks' (AD)

📰 Sociaaldemocratisch blad Het Vrije Volk

📸 Het fotoprogramma van Wilfried: Fotostudio de Jong

📚 De verhalenbundel Aal van Wilfried de Jong

📻 'Wilfried struikelt bijna over zijn woorden.' Fragment uit de Taalstaat


ps. Zit jij al in onze supergezellige Telegram-app?

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Nu luisteren