Een Podcast over Media

Alexander Klöpping & Ernst-Jan Pfauth

  • Tech News
  • News
  • Technology
Een Podcast over Media

Jonge Jaren #6 - Typhoon over doelen uitspreken, gretig zijn en onderuit gaan

Hij kan zich nog goed zijn eerste concert in poppodium Hedon herinneren. Als 14-jarige stond Glenn de Randamie - beter bekend als Typhoon - te kijken naar Postmen en hij wist: daar ga ik ook staan. Makkelijk gezegd, maar de weg van Typhoon is hobbeliger dan dit begin doet vermoeden. Ja, zijn album Lobi da Basi werd een gigantisch succes en hij stond op de grootste festivals van Nederland maar de 37-jarige muzikant heeft er inmiddels ook twee burn-outs op zitten. In kleedkamer 1 van Hedon vertelt Typhoon over wensen uitspreken, hoe hij zijn energiebalans op peil houdt en dat hij nooit een show wil cancellen. 


💙 Als vriend van de show krijg je toegang tot exclusieve afleveringen, hoor je nooit meer reclame en ben je als eerste op de hoogte van ons binnenkort te verschijnen kansenspel en vriendenevenement! Word hier vriend voor 49 euro per jaar.


🥑 Deze aflevering wordt gesponsord door HelloFresh. Geen inspiratie welke gerechten je dit herfsteizoen op tafel kunt zetten? HelloFresh helpt je met meer dan 30 verschillende recepten per week en ze komen het ook nog eens vers naar je toe brengen. Ga naar hellofresh.nl en vul de code HELLOPODCASTOVERMEDIA in, Dan krijg 45 euro korting op de eerste drie boxen, én gratis verzending van de eerste box.


Shownotes

📚 Leonard Roggeveen - De ongelofelijke avonturen van Bram Vingerling 

🔥 Sprokkeldagen van Typhoon

💖 Typhoon en zijn vrouw Marie 

🎺 New Cool Collective ft. Typhoon - Bumaye (2009)

Zo niet mij van Typhoon

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Nu luisteren